Horeca

Zo culinair kan Haarlem zijn!

Zo culinair kan Haarlem zijn!

Van sfeervolle terrassen tot knusse restaurants en bijzondere culinaire ervaringen, Haarlem biedt het allemaal. Deze week geven we je vier culinaire toppers die je absoluut moet ervaren. Daarnaast vertellen we waarom buiten eten en drinken hier zo bijzonder is en...

Voordelen menukaart scannen via QR code

Voordelen menukaart scannen via QR code

In de corona periode heeft de digitale menukaart een flinke boost gekregen. Het werd bij veel horecagelegenheden geïntroduceerd en is nu bijna niet meer weg te denken. Je scant met je telefoon de QR code en bestelt vervolgens wat je graag wilt hebben. Het is een...

Koelen en vriezen; wat zijn de opties?

Koelen en vriezen; wat zijn de opties?

Je eigen horecazaak runnen is een prachtig iets. Het opstarten is niet altijd makkelijk. Het begint met een visie van wat je wilt bieden, en waar je met je onderneming naartoe wilt. Na het vinden van de juiste locatie begint een lang traject van bureaucratie en...

Digitale bestelsystemen verbeteren de efficiëntie in de horeca

Digitale bestelsystemen verbeteren de efficiëntie in de horeca

In de horecasector is technologie niet langer een optie, maar een noodzaak geworden. Digitale bestelsystemen bijvoorbeeld bieden tal van voordelen voor zowel restaurants als pubs. Ze zijn er om de werkdruk van het personeel te verlichten en tegelijkertijd de...

Voedselverspilling bestrijden in de horeca

Voedselverspilling bestrijden in de horeca

Voedselverspilling is in veel horecagelegenheden nog steeds een serieus probleem. In restaurants, commerciële keukens en bij de catering van evenementen wordt volgens onderzoek ruim een derde van het voedsel weggegooid. Dit is niet alleen vervuilend voor het milieu,...

Dit zijn 4 manieren om je restaurant te optimaliseren

Dit zijn 4 manieren om je restaurant te optimaliseren

Hier zijn vier manieren om je restaurant te verbeteren – op een manier die niet alleen voor jou, maar ook voor je gasten het verschil maakt. Want als restauranteigenaar weet je hoe belangrijk het is om een fijne sfeer te creëren en soepel te werken. Met deze tips til...

Zo maak je van jouw horeca terras een onvergetelijke plek

Zo maak je van jouw horeca terras een onvergetelijke plek

Als horecaondernemer wil je een sfeervol en gastvrij terras. Het is de plek waar gasten graag zitten om te genieten van het buitenleven, met een hapje, drankje en een goed gezelschap. In dit artikel geven we je een aantal tips hoe je jouw terras niet alleen praktisch...

Spicy snacks voor jouw horeca bedrijf

Spicy snacks voor jouw horeca bedrijf

Als horecaondernemer is het belangrijk om je gasten te verrassen met unieke smaken en gerechten. Spicy snacks zijn een toffe manier om je menu te verrijken en in te spelen op de groeiende vraag naar pittige lekkernijen. Van chili cheese nuggets en een loempidel tot...

Bij het inrichten van een restaurant moet je hier aan denken

Bij het inrichten van een restaurant moet je hier aan denken

Ga je binnenkort een eigen restaurant openen? Dan is het belangrijk dat je nadenkt over de inrichting ervan. Zo moet het restaurant natuurlijk aantrekkelijk zijn voor jouw gasten, maar moet het ook praktisch en tegelijkertijd sfeervol zijn ingericht. Innovatie in...

Manieren om jezelf als horecazaak te onderscheiden

Manieren om jezelf als horecazaak te onderscheiden

De wereld van de horeca is uitdagend. Je hebt immers als zaak te maken met flinke concurrentie. Daarom is het ontzettend belangrijk om jezelf als horecazaak te onderscheiden. In deze blog vind je wat manieren om dit goed voor elkaar te kunnen krijgen. Originele wijnen...

Geef je horecazaak een make-over!

Geef je horecazaak een make-over!

De uitstraling van een horecazaak is heel belangrijk voor hoe succesvol het bedrijf is. Het interieur speelt een grote rol bij het creëren van de juiste sfeer in de zaak. Bovendien is een mooi interieur ook belangrijk voor het aantrekken van nieuwe klanten. Een...

Maak jouw horecazaak klaar voor de lente

Maak jouw horecazaak klaar voor de lente

Met de dagen die al langer worden en de temperaturen die langzaam stijgen, nadert de lente. Voor horecaondernemers betekent dit het ideale moment om zich voor te bereiden op een seizoensverandering en een hernieuwde gastvrije atmosfeer te creëren. In dit artikel nemen...

Op zoek naar een leuke eet hotspot in Tilburg

Op zoek naar een leuke eet hotspot in Tilburg

Als je op zoek bent naar een leuke eethotspot in Tilburg, ben je hier aan het juiste adres! Tilburg staat bekend om zijn bruisende culinaire scene, met een ruim aanbod aan restaurants en eetgelegenheden die aan elke smaak en voorkeur voldoen. Een gezellig diner met...

Waar wordt een RVS spoeltafel voor gebruikt?

Waar wordt een RVS spoeltafel voor gebruikt?

Een spoeltafel rvs is een onmisbaar element in elke keuken. Het is een veelgebruikt werkstation voor het bereiden van voedsel, afwassen van servies en keukengerei, en het schoonmaken van groenten en fruit. RVS (roestvrij staal) is het meest gebruikte materiaal voor...

De 5 beste tips voor het perfecte avondje uit

De 5 beste tips voor het perfecte avondje uit

Plannen voor een avondje uit? Je bent niet de enige. Het is voor de meesten van ons een strijd om alles bij te houden, van de uitnodigingen voor het feest tot de dresscode. Nou, we hebben goed nieuws: je hoeft geen uren te besteden aan het plannen van een leuke avond...